Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Tentang Kami

Pangalaman mangtaun-taun parantos ngencarkeun naon ayeuna urang.

Hebei Bocheng Co-kreasi Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd.

Ti saprak didirikeun taun 2001, Hebei Bocheng Co-cipta Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd parantos ngahontal catetan lagu anu unik salaku pabrik anu béda-béda alat ukur anu pas. Saatos langkung ti 10 taun inovasi kontinyu sareng pamekaran, pabrik parantos ngawangun sistem éntitas kalayan skala produktivitas anu tangtu. Kami di tingkat maju domestik, khususna dina hal kamampuan inovasi, kakuatan téknis sareng pangalaman produksi, jst.

Ngabagéakeun patarosan anjeun

Sadaya padamel Hebei Bocheng Co-cipta Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd. ngarepkeun damel babarengan sareng anjeun kalayan tulus.

Taros Kami