Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

plat permukaan granit

  • granite surface plate

    plat permukaan granit

    Pelat permukaan granit Pelat Permukaan Granite dianggo pikeun ngukur presisi, pamariksaan, perenah sareng tujuan nyirian. Aranjeunna langkung resep ku Precision Alat Kamar, Industri Téknik sareng Laboratorium Panilitian kusabab kaunggulan anu hadé di handap ieu. * Bahan granit anu dipilih kalayan hadé * Néglas pisan. * Inténsitas luhur sareng kaku * Kelas 1, 0, 00 sayogi. * T-slot atanapi liang benang tiasa didamel numutkeun sarat * Pelat permukaan didamel tina gra hideung rupa-rupa ...