Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Taros Kami

Hebei Bocheng Co-kreasi Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd.

Alamat

Jalan kidul, Kota Jiaohe, Kota Botou, Kota Cangzhou, propinsi Hebei, Cina

Telepon

008613931798614

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami