Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Baja ngaganjel

  • Steel wedge

    Baja ngaganjel

    Baja ngaganjel utamina dianggo dina periode pangwangunan awal pembangkit listrik pikeun nyaluyukeun paralelisme balok waja atanapi masang sareng nyaluyukeun alat mékanis sareng alat mesin. Baja serong beusi utamina dianggo pikeun pamasangan sareng panyaluyuan struktur waja, ogé pamasangan sareng panyesuaian alat; cirina nyaéta: permukaan lemes, presisi tinggi, henteu aya burrs, kateguhan anu saé, sareng gampang dianggo Syarat téknis pikeun Steel wedge: akurasi éta ...