Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

méja las asesoris loacting

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 locating asesoris             

23

idéal pikeun rohangan dikurung. surfaces pangrojong jangkungna-adjustable variabel tanpa wates.

125

Ngukur alignment ngagunakeun garis grid dina tabel las 3D mungkin. dibereskeun sareng sajajalan tiasa disaluyukeun ngalangkungan liang bujur. idéal pikeun rohangan dikurung. kombinasi Bores / liang Oblong

308

Sistem kombinasi bores / liang Oblong, janten seueur pilihan clamping

385

Clamping sareng milarian sudut bores / liang Oblong ageung

442

Clamping sareng milarian sudut bores / Bores / Oblong medium hole

508

Kurung sudut

Kami gaduh ukuran sareng jinis anu béda pikeun tabel las D28 / D16 / D22 3D

Sudut lokasi

  Bar sudut datar

 1626 Permukaan lokasina lengkep di jero sareng luar. Seueur kamungkinan berkat liang bujur sareng sistem bores. Terus gerak sareng liang bujur.

Universal Pivot sareng Dengdekkeun Angle

813

Sudut gauge mangrupikeun alat anu ngabantosan pisan dina tabel las nalika anjeun kedah ngerjakeun sendi sudut dina produk anjeun khususna anu hésé kéngingkeun sudut. Éta tiasa gampang disaluyukeun kanggo dugi ka sudut anu anjeun pikahoyong ku panyiri dina posisina

Lokasina disk

1080

anggo salaku pangeureunan atanapi pangrojong • Gagantél sareng sambel PC atanapi sambung konéksi • sajajalan tiasa disaluyukeun ku muterkeun (jalur pangaluyuan A) • sarat rohangan anu handap

 Palang bar

1274

Pamakéan pikaresep di daérah padamelan dikurung • Vérsi saderhana • Baja

 1359

tanpa wates diatur ku skala • skala skala

 1413

Eureun universal cocog pisan pikeun clamping logam sareng potongan bentuk

1495

Sistem gabungan liang / liang bujur pikeun seueur kamungkinan penjepitan. • Vérsi anu panjang pisan sareng kokoh sareng permukaan bantalan ageung pikeun komponén ageung atanapi jarak anu jauh. • Pangaturan kontinyu ngalangkungan liang bujur.

 

 alat pangaturan jangkungna

1741

 Dukung teras tiasa diatur tina 75 dugi ka 100 mm. • Utamana cocog pikeun lokasi V-block kalayan arbor. • Kanggo sisipan langsung dina spacer anu tiasa diatur. • Eureun jsb anu nganggo PC-bolt ogé tiasa dijepit dina sistem bore. 

 Lokasi blok-V

1993  

Soket posisi "Wangun V" mangrupikeun alat anu kedah dipiboga nalika damel sareng elemen pipa. Dirarancang khusus pikeun milarian pipa pas. Potongan lokasi V ngawangun bénten-bénten dina sudut pembukaan kusabab fittings pipa kalayan diaméter anu béda

2225

 Spacer Siapkeun

2242 

Spacer Set ngagaduhan utas sekrup sareng tiasa dikencang pikeun nyayogikeun kakirangan jangkungna. • pikeun pangaturan 5-100 (28) bédana jangkungna diluhur permukaan rujukan • paningkatan pangleutikna 1mm • kalayan ukuran anu terukir dina permukaan unggal spacer • cocog sareng sadaya sistem bores • self-locking with O-ring • diwangun ku: (28) dukungan individu mandrel + leungeun baju bearer

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali