Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Tentang Kami

Ti saprak didirikeun taun 2001, Hebei Bocheng Co-ciptaan Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd. parantos ngahontal catetan lagu anu unik salaku pabrikan tina sababaraha jinis alat ukur anu pas. Saatos langkung ti 10 taun inovasi kontinyu sareng pamekaran, pabrik parantos ngawangun sistem éntitas kalayan skala produktivitas anu tangtu. Kami di tingkat maju domestik, khususna dina hal kamampuan inovasi, kakuatan téknis sareng pangalaman produksi, jst.
Kami ngadamel sababaraha rupa alat ukur presisi kalebet pelat permukaan beusi, pelat permukaan granit, méja las, méja modél 3D sareng 2D las kalayan perlengkapan sareng clamping, granit khusus sareng bagian mesin beusi cor, ngaganjel baja khusus, jenis besi cor anu béda sareng alat ukur granit. Pabrik urang ogé ngalakukeun desain, pamekaran sareng manufaktur produk khusus sareng nyayogikeun solusi tujuan khusus dina garis manufaktur anu patali.  

999

999

Produk kami anu dihasilkeun ku perusahaan urang saluyu sareng sarat industri relevan di nagara éta. Perusahaan urang ogé ngagaduhan laboratorium mandiri, sareng ngimpor sajumlah ageung peralatan produksi anu maju. Kalayan modél manajemén anu saé sareng sistem produksi anu maju, kualitas mesin sareng waktos pangirimanna parantos dijamin. Kusabab ieu, mérek perusahaan beuki ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri. Kami ogé ngadamel produksi OEM pikeun seueur merek domestik sareng luar negeri.Perusahaan parantos nerapkeun: "kualitas anu sami, harga anu langkung handap; harga anu sami, kualitas luhur" filsafat bisnis, sareng teras nyandak prinsip "integritas, perjuangan, kerja keras" salaku tujuan pangwangunan sareng "kepuasan pelanggan" salaku tujuan akhir. Kami daék maju sareng sadaya réréncangan ditangan. Sambutan wilujeng sumping konsumén domestik sareng asing pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun panduan. Sadaya padamel Hebei Bocheng Co-cipta Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd. ngarepkeun damel babarengan sareng anjeun kalayan tulus.

999

999