Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Komponén mesin granit

  • Granite machine components

    Komponén mesin granit

    Precision Granite Base Kami nyayogikeun komponén granit pikeun macem-macem jinis mesin, sapertos mesin CNC sareng bagian mesin granit laser, base mesin granit cmm presisi tinggi, komponén Granit pikeun Mesin Bor, jalan tol granit, garis panduan Granit Panjang slot sumbu z, Granit Komponén Parangkat Precision pikeun Mesin Ukiran, Granit Air Bearing. Urang tiasa ngalakukeun bentuk naon waé, upami anjeun gaduh gambar. Granit mangrupikeun pilihan populér kusabab tahan sareng kaindahan alamna. Granit nyaéta popul ...