Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Bagian beusi matak

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bagian beusi matak
Pabrik kami khusus di bidang ieu langkung ti 10 taun. Kami tiasa nyayogikeun sababaraha jinis bagian Ductile Iron Casting sareng bagian Gray Casting Iron
Biasana ngahasilkeun nganggo beusi abu HT200, HT250, besi mulur 65-45-12, 60-40-18, 80-55-06, 80-60-03, jst.

1

Besi matak abu / abu
Beusi abu, atanapi beusi cor abu-abu, mangrupikeun salah sahiji jinis beusi anu ngagaduhan struktur mikro grafit. Éta dingaranan warna abu tina patah tulang anu dibentukna, anu kusabab ayana grafit.
Éta mangrupikeun beusi tuang anu paling umum sareng bahan matak anu seueur dianggo dumasar kana beurat.
Hal ieu dianggo pikeun perumahan dimana kaku tina komponénna langkung penting tibatan kakuatan tarikna, sapertos blok silinder mesin pembakaran internal, padumukan pompa, awak klep, kotak listrik, sareng cor hiasan. Konduktivitas termal tinggi beusi abu sareng kapasitas panas khusus na sering dieksploitasi pikeun ngadamel alat masak beusi sareng rotors rem rem.

Beusi mulur
Produk tuang besi cor anu seueur dianggo pikeun Mobil-mobil, karéta, truk, komponén kendaraan, komponén mesin pertambangan, bagian mesin tatanén, bagian mesin tekstil, bagian mesin konstruksi, klep sareng bagian pompa, jst.

2

Urang tiasa cutomize bagian casting investasi logam sakumaha gambar anjeun sareng sarat techinical.
Urang tiasa ngalakukeun mesin cnc saatos casting investasi sesuai sareng sarat anjeun. Ogé lakukeun perawatan permukaan sapertos shot blasting, lukisan, lukisan seng, polishing…
Di sagigireun éta, insinyur propésional kami tiasa nawiskeun bongbolongan anu wajar pikeun gambar sareng teknik manufaktur anjeun ..
Kusabab kualitas stabil sareng harga anu lumayan, produk casting kami parantos diékspor ka Amérika Kalér, Éropa Kulon, Austria, Amérika Kidul sareng India.
Salila kalibet mimiti prosés desain palanggan kami masihan asupan profesional ka konsumén kami dina hal kasaluyuan prosés, pangurangan biaya sareng pendekatan fungsi. Anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun panalungtikan teknis sareng kerjasama bisnis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali