Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

alat ukur beusi matak

  • cast iron measuring tools

    alat ukur beusi matak

    OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. beusi tuang Penguasa Triangular Pariksa vertikalitas antara alat mesin sareng mesin presisi tinggi (sareng alat) pamariksaan. gambar kapang NO. ukuran (mm) BCC0028 300 * 210 BCC0029 300 * 400 BCC0030 300 * 500 BCC0031 400 * 600 BCC0032 500 * 800 BCC0033 1000 * 750 tuang beusi Angle plate w ...