Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Komponén mesin granit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Precision Granite Base
Kami nyayogikeun komponén granit pikeun sababaraha jinis mesin, sapertos mesin CNC sareng bagian mesin granit laser, base mesin granit cmm presisi tinggi, komponén granit pikeun Mesin Bor, panduan rel Granit, garis panduan granit Panjang slot sumbu z, Komponén Peralatan Granit Precision pikeun Mesin Ukiran, Granit Air Bearing. Urang tiasa ngalakukeun bentuk naon waé, upami anjeun gaduh gambar.

Granit mangrupikeun pilihan populér kusabab tahan sareng kaindahan alamna. Granit populér kusabab tahan ka panas, goresan, sareng noda. Kalayan perawatan sareng perawatan anu saé, granit tiasa lami 50 tambah taun sareng janten pantes investasi.

Alat ukur granit granit hideung 0ur sareng komponén mékanis granit didamel tina granit Jinan Hideung kualitas luhur. Kusabab presisi tinggi, durasi panjang, stabilitas anu saé sareng tahan korosi, aranjeunna parantos seueur dianggo dina pamariksaan produk industy modéren sareng daérah ilmiah sapertos mékanik alaerospace sareng panilitian ilmiah.

alat ukur Granit kami gaduh ciri sapertos kieu:
1 Stabilitas tinggi dipercaya stabilitas tahan ka deform sareng dijamin akurasi dina suhu lingkungan normal. Komponén Mesin
2 Henteu karat sareng anti korosi.
3 Ngagem résistansi umur panjang jasa.
4 Sagala motong atanapi scraching pikeun permukaan damel henteu ngahasilkeun roughedges anu tiasa mangaruhan katepatan ukur na.
5 Non magnetisasi. Komponén Mesin
6 Beureumna hérang tanpa langlayeus nalika bahan padamel atanapi pakakasna ngalih di dinya.

Komponén CNC didamel tina granit, kalebet dasar, kolom, balok sareng karéta api, kalayan maksimal 6000x3500x600mm. Komponén Mesin                      


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali