Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

plat permukaan granit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat permukaan granit
Pelat Permukaan Granit dianggo pikeun ngukur presisi, pamariksaan, perenah sareng tujuan nyirian. Aranjeunna langkung resep ku Precision Alat Kamar, Industri Téknik sareng Laboratorium Panilitian kusabab kaunggulan anu hadé di handap ieu.
* Bahan granit anu kapilih
* Gandéng pisan.
* Inténsitas tinggi sareng kaku
* Kelas 1, 0, 00 sayogi.
* T-slot atanapi liang benang tiasa dilakukeun numutkeun sarat-saratna
* Pelat permukaan didamel tina granit hideung halus
* Bahan ieu ngagaduhan seueur kaunggulan dibandingkeun sareng beusi dina aplikasi ieu, sapertos henteu magnét, henteu karat, dua kali
heuras, henteu burr-ngabentuk sareng henteu rawan caket
* Setrés ngaleungitkeun pikeun stabilitas maksimum
* Langkung heuras tibatan waja
* Non-magnét sareng listrik henteu ngajalankeun

Pelat permukaan granit diperyogikeun di bengkel anjeun pikeun ngabantosan alat-alat anu langkung ngasah nalika titik rujukan datar diperyogikeun, éta ogé gunana nalika nyirian atanapi mariksa rata alat atanapi padamel anjeun. Kusabab piring na didamel tina granit padet maka moal karat atanapi korosi sareng dijamin moal lésot atanapi deformasi dina waktosna

 Pabrik kami khusus di bidang ieu langkung ti 10 taun. Désainer propésional sareng padamelan produksi anu ngalaman kami mastikeun yén unggal léngkah tina denda propésional. Kami bakal ngalangkungan pamariksaan anu ketat sateuacan produk angkat ti pabrik
Kami ogé tiasa ngahasilkeun Lempeng granit salaku pamundut anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis pikeun anjeun
nyayogikeun laporan proyék anu parantos réngsé. Kalebet Gambar, Lembar Kutipan, Pedaran Téknis, Jadwal Kontrol Perkembangan Manufaktur, Laporan Tés sareng Pamariksaan

Produk dibungkus dina kasus kai standar ékspor pikeun mastikeun kasalametan produk dina transit

Sadaya ukuran standar aya di toko sareng ukuran atanapi desain khusus tiasa didamel sakumaha sarat anjeun.
Salaku produsén, kami bakal nyayogikeun anjeun harga anu paling nguntungkeun sareng layanan kualitas luhur. Panilitian anjeun pisan ngaapresiasi. Wilujeng sumping pikeun didatangan kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali