Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

méja las Klem

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Klem mangrupikeun alat anu saé pikeun dianggo pikeun ngajaga kaayaan dina tempat khususna upami kagancangan penting pisan. Kami nawiskeun sababaraha rupa-rupa sistem las clamping kalebet jinis clamping tipe tetep sareng potongan clamping anu tiasa diatur. Kami ogé ngagaduhan potongan gelar 45 derajat sareng 90 derajat. Rupa-rupa clamp kami aya, anjeun pasti bakal mendakan hal anu cocog sareng kabutuhan anjeun

Scamp Clamp sareng Spindle

• Unggal tabung tiasa dianggo masing-masing. • Jangkauan tiasa disaluyukeun

• pangiriman listrik pangluhurna ngalangkungan pipa buleud anu kokoh

513

Screw Clamp 180 ° sareng Spindle

547

Screw clamp 180 ° sareng spindle

580

Screw clamp 180 ° sareng spindle anu bosen pondok

Tekanan arah 90 ° kana sistem bérés• 180 ° putereun gancang-lakonan kalayan eureun bola di gabungan

• Kalayan ring stop kanggo fiksasi jangkungna

• Pamakéan nandakeun sasak mungkin

• Pangiriman kakuatan pangluhurna nganggo tabung bunderan anu kokoh

• Kalayan ring stop kanggo fiksasi jangkungna

• Clamping Pad ditukeurkeun

 

919

Ayun Klem 90 °

938

Screw clamp 90 ° sareng spindle

 Sapotong clamping kalayan sudut condong dina 45 derajat dianggo pikeun clamping dina permukaan kerja anu condong.

• pangiriman listrik pangluhurna ngalangkungan pipa buleud anu kokoh

• cocog pisan pikeun clamping bagian prismatic tapi ogé propil pasagi atanapi propil persegi panjang

• mékanisme cekelan lengkep diganti

 

 1281

Ayun clamp 45 ° kalayan sekrup adjustable

 1322

Screw clamp 45 ° sareng spindle

 1354

Screw clamp 45 ° sareng spindle anu bosen pondok

Ngimbangan Ayun Klem sareng Spindle

• Jarak horizontal anu diperyogikeun pikeun clamping benten pikeun D16 / D22 / D28, clamping nangtung            
• Pikeun gancang sareng kuat, clamping diposisikan sacara akurat tina bahan padamel anu paling béda.
• kalayan ring pangaluyuan pikeun ngalereskeun jangkungna
• Workpiece clamping leres-leres posisi sareng lokasi ngalangkungan kompensasi diferensial

1761 Ngimbangan ayun jepitan
1792 Nguatkeun jepitan sekrup (ku gagang anu tiasa dipindahkeun)
1846 Ngepaskeun ayun jepitan ku spindle anu bosen pondok

Toggle clamp

Pikeun gancang clamping fastening ku gaya clamping torek
• Pikeun ngalir produksi (waktos clamping pondok)
• Cocog sareng sadaya sistem bores
• Toggle Clamp sacara universal tiasa dianggo ku liang méja las.

2113

Toggle Clamp nganggo adaptor & countersunk head screw

2284

2288

2292

 Toggle Clamp kalayan eureun universal

2334

2338


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali