Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Pelat permukaan beusi matak

  • Lapping cast iron surface plate

    Pelat permukaan beusi matak

    Pelat Pelat Besi Cor banyak digunakan secara akurat untuk pemetaan tangan bagian-bagian ferrous sareng non-ferrous pikeun kéngingkeun bentuk permukaan anu sampurna & lempengan permukaan Piring-beusi ayeuna remen dianggo dina lantai produksi salaku alat pikeun ngabungkus pelat permukaan granit pikeun ngahontal tangtu peunteun akurasi. Logam ngamungkinkeun dirina janten impregnated ku média lapping dina permukaan datar anu ageung. Permukaan tiasa permukaan flush polos pikeun pemetaan, nyirian sareng operasi perenah. Ogé surfing luhur ...