Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Pelat permukaan beusi sareng alat ukur

  • cast iron floor bed plate

    piring ranjang lanté beusi

    Wilujeng sumping pikeun didatangan kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami. OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. Fitur pelat ranjang lantai besi cor kami ● Bahan mangrupikeun kakuatan tinggi, kapadetan tinggi sareng beusi cor abu abu grained anu sayogi di Kelas GG-20, GG-25 atanapi GG-30 anu kapilih pikeun ngadamel t-slotted cast piring lanté beusi. Bahan sanésna sapertos beusi tuang nodular atanapi c ...
  • cast iron measuring tools

    alat ukur beusi matak

    OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. beusi tuang Penguasa Triangular Pariksa vertikalitas antara alat mesin sareng mesin presisi tinggi (sareng alat) pamariksaan. gambar kapang NO. ukuran (mm) BCC0028 300 * 210 BCC0029 300 * 400 BCC0030 300 * 500 BCC0031 400 * 600 BCC0032 500 * 800 BCC0033 1000 * 750 tuang beusi Angle plate w ...
  • Hand scraped cast iron surface plate

    Pelat permukaan beusi matak besi tua

    Pelat permukaan beusi anu dikerok ku tangan Pamakéan (1) Cocog pikeun sagala rupa pamariksaan sareng pesawat tolok ukur pikeun ngukur akurasi. (2) Dipaké sacara lega salaku patokan pangukuran pikeun pamariksaan alat mesin sareng pikeun mariksa akurasi dimensi atanapi ngajalankeun bédana kalayan fungsi ngalaksanakeun jajaran anu pas. (3) Mangrupikeun alat pangukuran penting dina pembuatan mesin. Pelat permukaan beusi tuang utamina dianggo pikeun mesin, pabrik papan pakakas mesin, éléktronika, listrik, listrik ...
  • Lapping cast iron surface plate

    Pelat permukaan beusi matak

    Pelat Pelat Besi Cor banyak digunakan secara akurat untuk pemetaan tangan bagian-bagian ferrous sareng non-ferrous pikeun kéngingkeun bentuk permukaan anu sampurna & lempengan permukaan Piring-beusi ayeuna remen dianggo dina lantai produksi salaku alat pikeun ngabungkus pelat permukaan granit pikeun ngahontal tangtu peunteun akurasi. Logam ngamungkinkeun dirina janten impregnated ku média lapping dina permukaan datar anu ageung. Permukaan tiasa permukaan flush polos pikeun pemetaan, nyirian sareng operasi perenah. Ogé surfing luhur ...
  • T slotted cast iron surface plate

    T plat lempengan beusi matak

    T lempeng pelat permukaan beusi matak pelat lantai besi-T / pelat kami mangrupikeun alas anu kaku sareng presisi dina industri rékayasa pikeun patokan, perenah, pangukuran presisi, karya majelis, padamelan padamelan pikeun pakakas alat-alat, refurbishement sareng sajabana Ogé palang Tslotted pelat beusi tiasa dianggo salaku piring ranjang pikeun pabrik anu ngagaleuh, mesin penggilingan gantina / pangeboran sareng sajabana Éta ogé dianggo salaku ranjang uji pikeun ngadukung mesin, motor, kompresor, pompa, klep, mesin ageung, transm ...