Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Méja las perlakuan Nitrided

  • Nitrided treatment welding table

    Méja las perlakuan Nitrided

    Las tabel Saatos perlakuan Nitriding bakal mibanda High karasa, euweuh karat, nyegah las slag nempel kana Tables permukaan tabel sahiji ukuran handap téh di stock D 28 3D las tabel 4000x2000x200mm 3000x2000x200mm 3000x1500x200mm 2000x1500x200mm 2400x1200x200mm 2000x1000x200mm 1500x1000x200mm 1200x1000x200mm 1000x1000x200mm 5000x2000x200mm 4000x2500x200mm 3000x2500x200mm 4000x1500x200mm 4000x1000x200mm 2500x1500x200mm 3000x1000x200mm ...