Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

méja las Klem

  • welding table Clamps

    méja las Klem

    Klem mangrupikeun alat anu saé pikeun dianggo pikeun ngajaga kaayaan dina tempat khususna upami kagancangan penting pisan. Kami nawiskeun sababaraha rupa-rupa sistem las clamping kalebet jinis clamping tipe tetep sareng potongan clamping anu tiasa diatur. Kami ogé ngagaduhan potongan gelar 45 derajat sareng 90 derajat. Rupa-rupa clamp kami aya, anjeun pasti bakal mendakan hal anu cocog sareng kabutuhan anjeun Scamp Clamp sareng Spindle • Unggal tabung tiasa dianggo ogé sasarengan. • Jangkauan tiasa diatur • pangiriman listrik pangluhurna ngalangkungan buleud anu kuat ...