Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Bagian beusi matak

  • Cast iron parts

    Bagian beusi matak

    Bagian beusi tuang Pabrik kami khusus di bidang ieu langkung ti 10 taun. Kami tiasa nyayogikeun sababaraha jinis bagian Ductile Iron Casting sareng bagian Gray Casting Bagian Biasana ngahasilkeun sareng beusi abu HT200, HT250, beusi saluran 65-45-12, 60-40-18, 80-55-06, 80-60-03, jeung sajabana Besi Cor / Abu Besi Besi abu, atanapi beusi cor abu-abu, mangrupikeun salah sahiji jinis beusi anu ngagaduhan mikrostruktur grafit. Éta dingaranan warna abu tina patah tulang anu dibentukna, anu kusabab ayana grafit. Éta th ...