Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

piring ranjang lanté beusi

  • cast iron floor bed plate

    piring ranjang lanté beusi

    Wilujeng sumping pikeun didatangan kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami. OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. Fitur pelat ranjang lantai besi cor kami ● Bahan mangrupikeun kakuatan tinggi, kapadetan tinggi sareng beusi cor abu abu grained anu sayogi di Kelas GG-20, GG-25 atanapi GG-30 anu kapilih pikeun ngadamel t-slotted piring lanté beusi. Bahan sanésna sapertos beusi tuang nodular atanapi c ...