Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

T plat lempengan beusi matak

  • T slotted cast iron surface plate

    T plat lempengan beusi matak

    T lempeng pelat permukaan beusi matak pelat lantai besi tua / besi tua kami digunakan sebagai dasar kaku dan presisi di industri rekayasa pikeun benchmarking, perenah, pangukuran presisi, karya majelis, padamelan padamelan pikeun perakitan alat, refurbishement sareng sajabana Ogé palang Tslotted ieu pelat beusi tiasa dijantenkeun pelat ranjang kanggo pabrik anu ngagaleuh, mesin penggilingan gantina / pangeboran sareng sajabana Éta ogé dianggo salaku ranjang uji pikeun ngadukung mesin, motor, kompresor, pompa, klep, mesin ageung, transm ...