Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Méja las D28 3D

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tabel ngeunaan ukuran ieu di stock

4000x2000x200mm

3000x2000x200mm

3000x1500x200mm

2000x1500x200mm

2400x1200x200mm

2000x1000x200mm

1500x1000x200mm

1200x1000x200mm

1000x1000x200mm

5000x2000x200mm

4000x2500x200mm

3000x2500x200mm

4000x1500x200mm

4000x1000x200mm

2500x1500x200mm

3000x1000x200mm

2500x1000x200mm

2000x2000x200mm

1500x1500x200mm

1200x1200x200mm

erwer

Urang tiasa ngaropea tabel ukuran anu bénten-bénten sesuai sareng sarat anjeun

Méja las 3D: lima permukaan anu dianggo dina tempat lokasina tiasa dipasang. Ogé tiasa diperpanjang ngalangkungan salah sahiji tina lima permukaan damel na.
• Pikeun bahan na dibagi kana: Méja Las Bajas sareng tuang beusi Tabél las
• Kanggo diameter na liang dibagi kana: D28 series, D22 series and D16 series.
Grid Diagonal: D28 sareng D22 nyaéta 100 * 100mm; D16 nyaéta 50 * 50mm
Ngarojong: suku, pigura waja numutkeun sarat.
Komponén tiasa dilengkepan saatos anjeun milih:
1, Alat pikeun ngadukung: Kotak kubus U-Berbentuk, kotak kubus berbentuk L, Pendukung sudut, sareng gauge Angle
2, suku cadang pikeun Lokasi:
3, Alat pikeun clamping sareng ngalereskeun
4, suku cadang pikeun ngonci sapotong kerja
5, Alat bantu

D28 3D welding table

Fitur
• Ampir sadaya bahan padamelan tiasa dibenerkeun tepat dina titik atanapi permukaan anu tangtu kalayan nyetak tempat, nyaluyukeun sapotong, potongan pengikat sareng bagian pendukung, dina prosés ngarakit atanapi ngelas.
• Diménsi anu teu leres tina workpiece tiasa diluyukeun nalika prosés kerja awal.
• Gampang ngagunakeun bagian anu tos aya dina bengkel pikeun niru perakitan bahan damel via CAD.

Ékonomis
• Ngahémat seueur biaya tibatan nyayogikeun seueur perlengkapan tradisional rumit sareng mahal
• Dilarapkeun kana sagala rupa kaayaan damel tanpa kedah dirobihkeun
• Gampang tur aman dioperasikeun. 

Fléksibel
• Padet cekap kanggo nanggung beban anu beurat pisan.
• Lima permukaan, liang biasa sareng garis grid (henteu aya liang anu condong atanapi alur ngawangun T)
• Bahan damel naon waé tiasa dilereskeun sareng dijepit dina méja kalayan pin lokasi
• tabel las 3D tiasa ngaitkeun babarengan ngalawan salah sahiji tina lima permukaan na.

Tepat
• Ampir sadaya bahan padamelan tiasa dibenerkeun tepat dina titik atanapi permukaan anu tangtu kalayan nyetak tempat, nyaluyukeun sapotong, potongan pengikat sareng bagian pendukung, dina prosés ngarakit atanapi ngelas
• Diménsi anu teu leres tina workpiece tiasa diluyukeun nalika prosés kerja awal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali