Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

plat permukaan granit sareng alat ukur

  • granite measuring tools

    alat ukur granit

    granit Gambar penguasa segitiga kapang NO. ukuran (mm) grade BCG0052 160 * 250 * 40 0/00 BCG0053 200 * 300 * 50 0/00 BCG0054 250 * 400 * 50 0/00 BCG0055 300 * 400 * 50 0/00 BCG0056 400 * 630 * 60 0/00 BCG0057 500 * 800 * 60 0/00 BCG0058 630 * 1000 * 80 0/00 BCG0059 800 * 1000 * 80 0/00 BCG0060 1000 * 1500 * 150 0/00 Granit Master Square gambar kapang NO. ukuran (mm) kelas BCG0061 200 * 200 * 50 0/00 ...
  • granite surface plate

    plat permukaan granit

    Pelat permukaan granit Pelat Permukaan Granite dianggo pikeun ngukur presisi, pamariksaan, perenah sareng tujuan nyirian. Aranjeunna langkung resep ku Precision Alat Kamar, Industri Téknik sareng Laboratorium Panilitian kusabab kaunggulan anu hadé di handap ieu. * Bahan granit anu dipilih kalayan hadé * Néglas pisan. * Inténsitas luhur sareng kaku * Kelas 1, 0, 00 sayogi. * T-slot atanapi liang benang tiasa didamel numutkeun sarat * Pelat permukaan didamel tina gra hideung rupa-rupa ...