Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

piring ranjang lanté beusi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Wilujeng sumping pikeun didatangan kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami.
OEM / ODM sayogi:
Logo anjeun dina produk.
Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun.
Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar.

Fitur pelat ranjang lantai besi kami
● Bahan mangrupikeun kakuatan tinggi, kapadetan tinggi sareng beusi cor abu abu grained anu sayogi di Kelas GG-20, GG-25 atanapi GG-30 anu kapilih pikeun ngadamel pelat lantai besi cor t-slotted. Bahan sanésna sapertos beusi tuang nodular atanapi waja cor ogé tiasa dianggo dina pamundut;
● Struktur ribbed & cored nawiskeun kaku sareng kakuatan premium pikeun pelat lantai besi cor t-slotted. Struktur padet ogé tiasa ditawarkeun salaku pamundut anjeun.
● Hésé pikeun beusi tuang abu-abu GG-25 anu didamel lempeng lantai t-slotted aya dina kisaran HB170-240. Akurasi rata permukaan dina permukaan luhur pelat lantai besi cor t-slotted sayogi salaku Kelas I, II atanapi III sakumaha per DIN 876 Standarad. Akurasi rata rata anu langkung saé tiasa didapet ku cara ngosongkeun pamundut anjeun. Kasar permukaan dina pelat lantai besi cor t-slotted biasana Ra 3.2 μm diala ku nganut prosés panggilingan gancang-gancang CNC. Kasar anu handap sapertos Ra 1.6 μm ogé tiasa dihontal ku prosés grinding dina pamundut anjeun;
● Toléransi lébar T-slot dina pelat lantai besi cor t-slotted nyaéta H12 sareng tiasa ogé H7 atanapi H8 pamundut. Biasana T-slot sajajar sareng arah bujur ditawarkeun, tapi ogé slot T-tilas kana arah bujur tiasa ditawarkeun atas pamundut. Anjeun tiasa ogé nyungkeun slot longitudinal sareng cross dina slot pelat besi cor t-slotted ieu;
● Pangembangan cored sareng ribbed, dua kali perlakuan panas anil dina suhu dina kisaran 600-700 ° C (anil 1 anu dilakukeun pas saatos casting, annealing ka-2 dilakukeun pas saatos mesin kasar dina piring) sareng sepuh ieu perlakuan dilaksanakeun dina pelat lantai besi cor t-slotted ieu pikeun ngaleungitkeun setrés dugi ka minimum, mastikeun stabilitas tinggi sareng ngajaga akurasi na bébas tina distorsi;
● Nyambungkeun alur dina sadaya sisi pelat lantai besi cor t-slotted tiasa disayogikeun dina pamundut pikeun ngahijikeun potongan-potongan piring kana area piring ageung;
● Parling leveling sareng jangkar disayogikeun sareng piring. Geter nyerep cinyusu dipasang ogé tiasa disayogikeun ku pamundut;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali