Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

méja las asesoris séjén

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Asesoris tabel las

Suku sareng pigura pikeun méja las

65 suku méja standar            
111 suku méja kalayan roda
154 dampal suku méja 
193 basa pigura méja las
264 rél

Gorobag Perkakas

 286 Gorobag perkakas mangrupikeun tambahan anu hadé pikeun lini produksi anjeun. Éta ngajaga sadaya aksésori anjeun diatur dina hiji tempat pikeun gampang dicandak. Roda castor tiasa dipénta salaku tambahan pikeun manuver anu gampang.

Kerekan belenggu

 511 • Ngangkat shackle tiasa dianggo pikeun ngagantungkeun permukaan damel atanapi aksésoris sanésna. • Éta ngagaduhan kapasitas beurat maksimum dina 2 ton.• Pasang shackle ngangkat dina permukaan damel ku cara alignment liang.• Lebetkeun pin ngonci sareng kenceng pangangkatan angkat.

Asesoris séjén

796

binder tabung

 837

Dua titik dijepit sasak

 882

Jambatan dijepit tilu titik

 912

90 ° Clamp leungeun baju juru

 953

45 ° Clamp leungeun baju juru

 990

Paralel clamping leungeun baju

 1033

Vertikal clamping leungeun baju juru

 1081

konektor taneuh

 1103

 batu minyak

 1117

 pot minyak

 1130  rengkuh sirah stop kontak
 1152  Sikat nilon

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali