Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Pelat permukaan beusi anu dikerok ku tangan

  • 2D welding table system

    2D sistem tabel las

    Tabél tina ukuran-ukuran ieu aya dina stock 2000x1500mm 2000x1000mm 2400x1200mm 1500x1000mm 1200x1000mm 1000x1000mm 1200x800mm 1200x1200mm Urang tiasa ngaropea tabel ukuran anu béda-béda numutkeun kabutuhan anjeun OEM / ODM anu sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. 2D Las Tabél nyaéta sistem clamping las universal sareng sistem perlengkapan pikeun minuhan perbaikan ...
  • D16 3D welding table

    Méja las D16 3D

    Tabél tina ukuran-ukuran ieu aya dina stock 2000x1500x150mm 2000x1000x150mm 2400x1200x150mm 1500x1000x150mm 1200x1000x150mm 1000x1000x150mm Kami tiasa ngarobih tabel ukuran anu bénten-bénten sesuai sareng sarat tabel 3D Welding anjeun: lima permukaan anu dianggo tempatna tiasa dipasang dina. Ogé tiasa diperpanjang ngalangkungan salah sahiji tina lima permukaan damel na. • Pikeun bahan na dibagi kana: Tabél Las Baja sareng Tabél Las beusi Cor • Kanggo diameter na liang dibagi kana ...
  • D22 3D welding table

    Méja las D22 3D

    Tabél tina ukuran-ukuran ieu aya dina stock 2000x1500x200mm 2000x1000x200mm 2400x1200x200mm 1500x1000x200mm 1200x1000x200mm 1000x1000x200mm Kami tiasa ngarobih tabel ukuran anu bénten-bénten sesuai sareng sarat tabel 3D Welding anjeun: lima permukaan anu dianggo tempat lokasina tiasa dipasang. Ogé tiasa diperpanjang ngalangkungan salah sahiji tina lima permukaan damel na. • Pikeun bahan na dibagi kana: Tabél Welding Baja sareng Tabél Las beusi Cor • Kanggo diameter na liang dibagi kana: ...
  • D28 3D welding table

    Méja las D28 3D

    Tables sahiji ukuran handap téh di stock 4000x2000x200mm 3000x2000x200mm 3000x1500x200mm 2000x1500x200mm 2400x1200x200mm 2000x1000x200mm 1500x1000x200mm 1200x1000x200mm 1000x1000x200mm 5000x2000x200mm 4000x2500x200mm 3000x2500x200mm 4000x1500x200mm 4000x1000x200mm 2500x1500x200mm 3000x1000x200mm 2500x1000x200mm 2000x2000x200mm 1500x1500x200mm 1200x1200x200mm Urang bisa ngaropea tabel tina ukuran béda nurutkeun requirem anjeun ...
  • Nitrided treatment welding table

    Méja las perlakuan Nitrided

    Las tabel Saatos perlakuan Nitriding bakal mibanda High karasa, euweuh karat, nyegah las slag nempel kana Tables permukaan tabel sahiji ukuran handap téh di stock D 28 3D las tabel 4000x2000x200mm 3000x2000x200mm 3000x1500x200mm 2000x1500x200mm 2400x1200x200mm 2000x1000x200mm 1500x1000x200mm 1200x1000x200mm 1000x1000x200mm 5000x2000x200mm 4000x2500x200mm 3000x2500x200mm 4000x1500x200mm 4000x1000x200mm 2500x1500x200mm 3000x1000x200mm ...
  • welding table Clamps

    méja las Klem

    Klem mangrupikeun alat anu saé pikeun dianggo pikeun ngajaga kaayaan dina tempat khususna upami kagancangan penting pisan. Kami nawiskeun sababaraha rupa-rupa sistem las clamping kalebet jinis clamping tipe tetep sareng potongan clamping anu tiasa diatur. Kami ogé ngagaduhan potongan gelar 45 derajat sareng 90 derajat. Rupa-rupa clamp kami aya, anjeun pasti bakal mendakan hal anu cocog sareng kabutuhan anjeun Scamp Clamp sareng Spindle • Unggal tabung tiasa dianggo ogé sasarengan. • Jangkauan tiasa diatur • pangiriman listrik pangluhurna ngalangkungan buleud anu kuat ...
  • welding table loacting accessories

    méja las asesoris loacting

     milarian asesoris anu cocog pikeun rohangan anu dikurung. surfaces pangrojong jangkungna-adjustable variabel tanpa wates. Ngukur alignment ngagunakeun garis grid dina tabel las 3D mungkin. dibereskeun sareng sajajalan tiasa disaluyukeun ngalangkungan liang bujur. idéal pikeun rohangan dikurung. kombinasi Bores / Oblong hole Gabungan sistem bores / Oblong hole, janten seueur pilihan clamping Clamping sareng nomeran sudut bores / Oblong hole ageung Clamping sareng nomeran sudut bores / Bores / Oblong ...
  • welding table Locking pins

    méja las Ngonci pin

    Ngonci pin Pikeun tabel las D16 / D28 / D22 3D, aya konci konci tina ukuran anu bénten-bénten. kami bakal nyayogikeun anjeun detil parameter produk numutkeun tabel las 3D anu dipikaresep ku anjeun. Upami anjeun henteu ngartos tujuan sareng detil produk, punten ulah ragu ngahubungi kami, kami bakal masihan anjeun penjelasan anu lengkep ngalangkungan gambar sareng pidéo. Rapid Locking Pin • Nyambungkeun unsur pikeun sadaya bagian sistem dina méja, piring adaptor sareng sajabana atanapi pikeun fixtur khusus ...
  • welding table other accessories

    méja las asesoris séjén

    Asesoris méja las Kaki sareng bingkai pikeun tabel las tabel méja standar suku méja sareng roda anu tiasa dirobih méja las méja dasar base rail Alat Gorobag Gorobag perkakas mangrupikeun tambahan anu hadé pikeun lini produksi anjeun. Éta ngajaga sadaya aksésori anjeun diatur dina hiji tempat pikeun gampang dicandak. Roda castor tiasa dipénta salaku tambahan pikeun manuver anu gampang. Hoist Shackle • Angkat shackle tiasa dianggo pikeun ngagantungkeun permukaan damel ...
  • welding workspace expansion accessories

    asesoris ékspansi workspace las

    asesoris ékspansi workspace welding blok U sareng blok L ukuran-ukuran di handap aya dina stok 3000x400x200 / 150mm 2400x1200x200 / 150mm 2000x200x200 / 150mm 1500x200x200 / 150mm 1200x200x200 / 150mm 1000x200x200 / 150mm Urang tiasa ngaropea tabel anu ukuranana béda-béda numutkeun sarat anjeun Salaku komponén anu paling penting tina Méja las 3D, blok U sareng blok L bakal ngagaduhan peran anu hébat dina pagawéan las anjeun, aranjeunna tiasa ngagedékeun ruang damel dina méja las anjeun. Aranjeunna ngagaduhan...
  • cast iron floor bed plate

    piring ranjang lanté beusi

    Wilujeng sumping pikeun didatangan kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami. OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. Fitur pelat ranjang lantai besi cor kami ● Bahan mangrupikeun kakuatan tinggi, kapadetan tinggi sareng beusi cor abu abu grained anu sayogi di Kelas GG-20, GG-25 atanapi GG-30 anu kapilih pikeun ngadamel t-slotted piring lanté beusi. Bahan sanésna sapertos beusi tuang nodular atanapi c ...
  • cast iron measuring tools

    alat ukur beusi matak

    OEM / ODM sayogi: Logo anjeun dina produk. Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun. Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar. beusi tuang Penguasa Triangular Pariksa vertikalitas antara alat mesin sareng mesin presisi tinggi (sareng alat) pamariksaan. gambar kapang NO. ukuran (mm) BCC0028 300 * 210 BCC0029 300 * 400 BCC0030 300 * 500 BCC0031 400 * 600 BCC0032 500 * 800 BCC0033 1000 * 750 tuang beusi Angle plate w ...