Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Baja ngaganjel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Baja ngaganjel utamina dianggo dina periode pangwangunan awal pembangkit listrik pikeun nyaluyukeun paralelisme balok waja atanapi masang sareng nyaluyukeun alat mékanis sareng alat mesin. Baja serong beusi utamina dianggo pikeun pamasangan sareng panyaluyuan struktur waja, ogé pamasangan sareng panyesuaian alat; cirina nyaéta: permukaan lemes, presisi tinggi, henteu aya burrs di sakitar, kateguhan anu saé, sareng gampang dianggo

mmexport1556609522109

Syarat téknis pikeun ngaganjel Baja: akurasi ditangtoskeun sesuai sareng kabutuhan, kusabab ngaganjel umumna nganggo sisi luhur sareng handap, janten syarat pikeun opat sisi umumna henteu luhur, sareng kasar tina wedge baja nyaéta 6,4; Kasarna permukaan luhur sareng handap tina ngaganjel nyaéta 12.5, 6.4, 3.2, 0.8, sareng sajabana, upami akurasi langkung luhur, rata sareng paralelisme tina irisan waja anu diolah ku coét henteu tiasa ngaleuwihan 0,03mm. Kandelna ngaganjel waja tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan anu saleresna sareng bahan sareng spésifikasi bahan; lamping tina ngaganjel waja kedah 1 / 10-1 / 20, ngaganjel baja tina alat ngageter atanapi presisi Lereng tina shim) tiasa 1/40. Nalika nganggo ngaganjel waja, éta kedah dianggo babarengan sareng shim datar tina spésifikasi anu sami. Ngaganjel waja kedah dianggo pasangan. Lamping anu sami kedah dianggo.
Gambar tina ngaganjel waja didesain sesuai sareng kabutuhan dasar pakakas anu saleresna, teras diolah numutkeun gambarna.

Kumaha cara ngagunakeun irisan waja
Tempatkeun shim datar dina dasar beton, teras pasang dua irisan baja dina shim datar. Nalika nyaluyukeun, anggo palu pikeun pencét dua irisan baja, lamping tina irisan waja dianggo pikeun ngangkat atanapi nurunkeun pakakasna pikeun ngahontal tujuan nyaluyukeun tingkat. Saatos tingkatna disaluyukeun, titik las wedge baja sareng dasar alat-alatna pikeun ngadamel shim pageuh sareng teguh. Tungtungna, éta dituang ku beton pikeun ngajaga alat-alatna dina tingkat anu saé nalika dioperasikeun, ngirangan maké mesin sareng robih, sareng ngirangan biaya ngagentos bagian alatna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali