Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

méja las Ngonci pin

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngonci pin
Pikeun tabel las D16 / D28 / D22 3D, aya konci konci tina ukuran anu bénten-bénten.

kami bakal nyayogikeun anjeun detil parameter produk numutkeun tabel las 3D anu dipikaresep ku anjeun.

Upami anjeun henteu ngartos tujuan sareng detil produk, punten tong ragu ngahubungi kami, kami bakal masihan anjeun penjelasan anu lengkep ngalangkungan gambar sareng pidéo.

387 Pin Ngonci gancang• Unsur panyambungkeun pikeun sadaya bagian sistem dina méja, pelat adaptor sareng sajabana atanapi pikeun perlengkapan khusus

• kalayan rentang clamping

• sambungan gancang pisan sareng sakaligus clamping ageung

• mandiri ku kakuatan O-ring sareng kakuatan positip disetir ka luar

• gaya penjepit anu luhur pisan dihasilkeun ku aksi sapertos gir planét (benang awal dua henteu dianggo)

 778 Countersunk pin konci gancang• sirah baud tapered (ngaleungitkeun gangguan)

• ukur pikeun dipaké dina bores (sanés slot)

Aplikasi:

Baud countersunk Ieu dipaké salaku sambungan disumputkeun antara komponén. Desainna cocog sareng sambung sambung anu sanés ku 5 bal. Sirahna ngaleungit kana liang boléd supados teu aya anu nempel dina bagian anu dijepit. Baut countersunk henteu cocog pikeun dianggo dina liang bujur. Sirah countersunk ngandung stop kontak 6 héksagon, anu tiasa dikikis ku ngan saukur dikencangkeun ku Hexagon Allen Wrench urang.

 1322 Konci konci countersunk• Anggo salaku sambungan jangka panjang

• duanana ditungtungan ku sirah ngonci tirus, mandiri

• cocog pikeun sistem bores

• optimal cocog pikeun ngagabung tabel las sareng U-spacers jsb

 1528  Baut Clamping magnét
 1557 FPC Bolt sareng Pakem• kakuatan ngonci tinggi sareng nyukur

• tiasa dioperasikeun tanpa peryogi alat tambahan

• pikeun clamping gancang tina workpieces

• Unsur panyambungkeun pikeun sadaya bagian sistem dina méja, pelat adaptor sareng sajabana atanapi pikeun perlengkapan khusus

• posisi ditangtukeun nalika nyaluyukeun sareng palaksanaan optimum dijamin gaya clamping maksimum maksimum

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali