Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Dirancang CAST IRON T slot permukaan permukaan mébel pikeun konsumén Australia

Hebei Bocheng Co-kreasi Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd bakal nawiskeun anjeun pelat permukaan beusi Cast kalayan kualitas luhur, harga kalapa sareng layanan purna jual
Pabrik urang ogé ngalakukeun desain, pamekaran sareng manufaktur produk khusus sareng nyayogikeun solusi tujuan khusus dina garis manufaktur anu patali.
Kami ogé ngadamel produksi OEM pikeun seueur merek domestik sareng luar negeri.
Sadaya padamel Hebei Bocheng Co-cipta Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd. ngarepkeun damel babarengan sareng anjeun kalayan tulus.

news4

Bahan sareng Ngolah:
(1) Bahan tina piring / méja permukaan kami nyaéta beusi HT200-300
(2) Teu karasa permukaan damel nyaéta HB170-240
(3) Kasalahan kasalahan anu lemah sareng saé dina ngagiling résistansi. 

Pelat permukaan beusi tuang seueur dianggo, dianggo dina manufaktur mesin, kimia, hardware, aerospace, minyak bumi, pabrik mobil, instrumentasi sareng industri sanés.
Pelat uji 1.cast beusi: utamina dianggo pikeun nguji workpiece error of benchmark.
2. plat perakitan: pikeun set lengkep produk produk, komisioning. Piring beusi T slotted pelat sudut wéb tiasa dipasang dina platform pikeun ningkatkeun akurasi sareng épisiensi perakitan.
3. platform beusi disebrangan beusi: utamina dianggo pikeun sababaraha bagéan datar meuntas sareng tilu diménsi salib, platform éta sorangan mangrupikeun patokan anu rata, Bébas dina permukaan pagawéanna tiasa kahontal presisi tinggi.
Platform basa beusi 4.cast: utamina pikeun alat ageung, pamasangan workpiece debugging sareng pangukuran nyebrang.
5.cast platform grinding beusi: pangukuran presisi akurasi pelat grinding anu luhur pisan, anjeun tiasa nganggo sababaraha detéksi workpiece presisi tinggi, atanapi grinding workpiece presisi tinggi sareng polesan.

Saatos-diobral Service.
Sadaya produk bakal ketat kualitasna dipariksa di tempat damel sateuacan dipak.
Urang tiasa nyandak alih kagiatan ningkatna atanapi clamping atanapi rencana pemasangan.
Kami nyayogikeun laporan proyék anu parantos réngsé. Kalebet Kontrak, Gambar, Lambaran Quotation, Proforma
Invoice, Deskripsi Téknis, Jadwal Kontrol Perkembangan Manufaktur, Tés sareng Pamariksaan
Laporan, B / L, Asuransi, Invoice Komérsial, Daptar Pakét, Sertipikat Asal. 

Kaayaan Dagang:
MOQ: 1PC
Jangka pamayaran: T / T, L / C, Paypal, jst.
Waktos Pangiriman: produk dina stock -7 dinten. Produk ngarobih-15-30 dinten

Punten kersa ngahubungi kami upami anjeun ogé resep:
Surélék: hbbcgclj@163.com
Wechat: 008613931798614
WhatsApp: 008613931798614
Garis: aimeexu1987


Pos waktos: Jan-12-2021