Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

PROYEK BARU JABAR KAJAM 3D JEUNG 2D DI JULY, 2020

Rengse 3 sét 1500x100x200 sistem tabel las 3D sareng 14 sét sistem las 2D pikeun klién ti Maroko

Sistem clamping fléksibel urang tumuh sareng tugas anjeun. Struktur modél sistem rel basa nawiskeun anjeun kabébasan anu paling ageung pikeun ngahasilkeun komponén anu langkung ageung tibatan normal.

news2 news1

Sistem grid tina ukuran naon waé anu diadaptasi kana portopolio produk anjeun tiasa dipasang di aula produksi anjeun. Ieu nyayogikeun anjeun permukaan anu dipasang dina sakumna daérah, kalebet bores grid. Sistem rel dipasang saluyu sareng sarat anjeun. Sababaraha vérsi sayogi pikeun anjeun, contona pamasangan overfloor atanapi underfloor. Kauntungannana pamasangan underfloor nyaéta yén sakumna daérah padamelan di sekitar sistem rel tiasa diaksés ku jalma sareng kendaraan.

news3

Aksesibilitas ieu ngajantenkeun damel langkung gampil, ngirangan résiko kacilakaan sahingga tiasa ningkatkeun kasalametan sareng ningkatkeun efisiensi dina manufaktur.
Fitur produk & klasifikasi
a. Numutkeun ka permukaan anu dianggo, tabel ngagaduhan dua jinis: méja las 2D & 3D.
b. Méja las 2D ngan ukur hiji permukaan anu dianggo sareng mesin anu presisi.
Méja las 3D gaduh 5 permukaan kerja mesin anu presisi (1 luhur + 4 permukaan sisi).
c. Numutkeun ukuran liang, tabél dibagi kana 3 séri — D16 / D22 / D28.
d. Tabél D16: Diaméter liang nyaéta 16mm; Jarak liang saling nyaéta 50 ± 0,05mm;
Sistem grid 50x50mm dina luhur méja, kandel Lempeng 14mm.
e. Tabél D22: Diaméter liang nyaéta 22mm; Jarak liang saling nyaéta 75 ± 0,05mm;
Sistem grid 50x50mm dina luhur méja, kandel Lempeng nyaéta 18.5mm.
f. Tabél D28: Diaméter liang nyaéta 28mm; Jarak liang saling nyaéta 100 ± 0,05mm;
Sistem grid 50x50mm dina luhur méja, kandel lempengna 23.5mm.
h. Bahan tabel las: Baja Q345 (Mn16) sareng besi cor (HT300).
Sareng sadaya pelat nganggo tulang iga dina samping handapeunana.

Punten kersa ngahubungi kami upami anjeun ogé resep:
Surélék: hbbcgclj@163.com
Wechat: 008613931798614
WhatsApp: 008613931798614
Garis: aimeexu1987


Pos waktos: Jan-12-2021