Saprak didirikeun taun 2001, éta ngagaduhan catetan lagu anu unik.

Plat permukaan permukaan GRANITE NGIRIM KA MALAYIA NGIRIM 4 PÉS JINAN BLACK GRANITE SURFACE PLATE WITH STAND (GRADE 00) KA KLIEN MALAYSIA

Pelat permukaan granit presisi tinggi tiasa nyayogikeun pesawat rujukan anu akurat pikeun pamariksaan kerja sareng pikeun tata kerja. Darajat anu luhur tina rata, kualitas sareng padamelanana ogé ngajantenkeun aranjeunna basa anu idéal pikeun ningkatna sistem pangukur mékanis, éléktronik sareng optik anu canggih.
Pabrik kami khusus di bidang ieu langkung ti 10 taun. Désainer propésional sareng padamelan produksi anu ngalaman kami mastikeun yén unggal léngkah tina denda propésional. Kami bakal ngalangkungan pamariksaan anu ketat sateuacan produk angkat ti pabrik
Kami ogé tiasa ngahasilkeun Lempeng granit salaku pamundut anjeun sareng nyayogikeun dukungan téknis pikeun anjeun. 

news8

Kami gaduh sababaraha produk ukuran standar dina ukuran, upami anjeun peryogi kami tiasa ngamuat dina 7 dinten

Jasa Urang
1.24 jam dina jalur
2. Wilujeng sumping nganjang ka kami pikeun terang langkung seueur ngeunaan pabrik kami.
3. OEM / ODM sayogi:
Logo anjeun dina produk.
Produk ngarobih numutkeun gambar anjeun.
Naon ideu anjeun pikeun produk kami tiasa ngabantosan anjeun mendesain sareng nyayogikeun gambar.
4. Saatos-diobral Service.
Sadaya produk bakal ketat kualitasna dipariksa di tempat damel sateuacan dipak.
Urang tiasa nyandak alih kagiatan ningkatna atanapi clamping atanapi rencana pemasangan.
Kami nyayogikeun laporan proyék anu parantos réngsé. Kalebet Kontrak, Gambar, Lambaran Quotation, Proforma
Invoice, Deskripsi Téknis, Jadwal Kontrol Perkembangan Manufaktur, Tés sareng Pamariksaan
Laporan, B / L, Asuransi, Invoice Komérsial, Daptar Pakét, Sertipikat Asal.
5. Kaayaan Dagang:
MOQ: 1PC
Jangka pamayaran: T / T, L / C, Paypal, jst.
Waktos Pangiriman: produk dina stock -7 dinten. Produk ngarobih-15-30 dinten

news7

Bungkusan & Pengiriman
Produk dikemas dina kasus kai standar ékspor pikeun mastikeun kasalametan produk dina transit

Sadaya padamel Hebei Bocheng Co-cipta Ngukur Alat Manufaktur Co., Ltd. ngarepkeun damel babarengan sareng anjeun kalayan tulus.
Punten kersa ngahubungi kami upami anjeun ogé resep:
Surélék: hbbcgclj@163.com
Wechat: 008613931798614
WhatsApp: 008613931798614
Garis: aimeexu1987


Pos waktos: Jan-12-2021